Skip to main content

Microsoft HoloLens bérlés, kölcsönzés és tartalom fejlesztés rendezvényekre - Hírek / Web - HUN - rentiT Customer Service

júl. 14 2018

Microsoft HoloLens bérlés, kölcsönzés és tartalom fejlesztés rendezvényekre

Authors list

A rentiT-nál folyamatosan vizsgáljuk,  mely technológiák érettek meg arra, hogy érdekes rendezvény elemként, aktivitásként ajánljuk ügyfeleinknek. 


A holografikus megjelenítés egyik módja, és a kiterjesztett valóság (Augmented Reality) egyik alkalmazási területének ötvözeteként a Microsoft HoloLens kiváló választás lehet, annak érdekében hogy a rendezvény vendégei ízelítőt kapjanak és kipróbálhassanak  jövőbemutató megoldásokat. 

Az alkalmazott technológiát még  közelebb hozhatja vendégeihez,  amennyiben az valamilyen formában kapcsolódik az adott rendezvény tematikájához.  A rentiT saját fejlesztő csapata  egyedi, testreszabott - kifejezetten rendezvényekre szánt - szoftverek, alkalmazások fejlesztésévelaz Ön rendezvényének színvonalát is hivatott emelni. 


Az Ön számára dedikált project managereink személyes konzultációk során segítik  Önnek is teljeskörűen  kidolgozni az ötletet, témát és kiválasztani a legmegfelelőbb  megoldást,  eszközt és szofvert. Továbbá az Ön számára dedikált project managereink teljeskörű támogatást nyújtanak  a rendezvény utókövetése során is segítve a kapott visszajelzések kiértékelését és ezek ismeretében javaslatokat tesznek segítendő az Ön  soron következő rendezvényének szervezését. 


Kérje díjmentes személyes konzultációnkat, ahol személyesen próbálhatja ki a fent említett technológiát (HoloLens) is, és ismerje meg a rentiT - HoloLens bérlés és tartalom fejlesztés fejlesztés szolgáltatásában rejlő lehetőségeket.








Hasznos Nem hasznos

88 felhasználóból 34 hasznosnak találta ezt a cikket.

Kérjük ebbe a mezőbe írja hozzászólását, majd kattintson a 'Hozzászólás beküldése' gombra...

Please log in or register to submit a comment.

Need a password reminder?