Szenvedélyünk a rendezvény, a fejlesztés, az innováció és a folyamatos újítás - ez alapelvünk, mely cégünk megalapítása óta (1996) határozza meg szemléletünket. 

Ennek jegyében bemutatjuk legújabb interaktív hostess robotjainkat, melyek igazi üde színfoltjai lehetnek az Ön rendezvényének is. 

Rengeteg funkció,  interaktivitás, szórakoztatás jellemzi a robotok képességeit, melyekről bővebb információt ügyfélszolgálatunkon és az alábbi linkeken kaphat.

Bérelhető hostess robot: 
https://www.rentit.hu/hu-HU/berelheto-eszkozok/hostess-robot.rentit

Interaktív hostess robot aktivitás rendezvényre: 
https://www.rentit.hu/hu-HU/megoldasaink/hostess-robot.rentit

Laptop bérlés szolgáltatásunk keretében kölcsönözhető flottánkat folyamatosan bővítjük aktuális modellekkel.

Új bérelhető laptop típus - a kifejezetten professzionális felhasználásra tervezett - Lenovo ThinkPad E sorozat notebookjai.

Bővebben a bérelhető Lenovo ThinkPad E sorozat laptopról az alábbi linken olvashat:
https://www.rentit.hu/hu-HU/berelheto-eszkoz/laptop-berles-notebook-berles/lenovo-thinkpad-e570-notebook-laptop-berles-berbeadas-kolcsonzes.rentit

Tekintse meg laptop bérlés, notebook kölcsönzés szolgáltatásunk teljes kínálatát az alábbi linken: 
https://www.rentit.hu/hu-HU/berelheto-eszkozok/laptop-berles-notebook-berles.rentitBérelhető érintőképernyő, touchscreen flottánkat bővítettük ipari követelményeknek is megfelelő, folyamatos (24/7) üzemben is működni képes iiYama érintőképernyőkkel


Kiállítások, bemutatók, roadshow során,  egész napos, intenzív használatnak is kitéve ezen eszközöket, garantáljuk a folyamatos és minőségi üzemeltethetőséget. 


Érintőképernyő, touchscreen bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunkat, saját fejlesztő csapatunkkal tesszük teljessé, akik egyedi igények alapján, különböző tartalmakat, játékokat, alkalmazásokat fejlesztve járulhatnak hozzá az Ön rendezvényének sikeréhez is. 


Teljes bérelhető érintőképernyő és touchscreen parkunk az alábbi linken ismerhető meg:

https://www.rentit.hu/hu-HU/eszkozeink/erintokepernyo.rentit


VR szemüveg bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunk keretében bérelhető eszközparkunk folyamatos bővítésének köszönhetően,  bérleti kínálatunkban már elérhető a legújabb Oculus Go VR szemüveg, mely rendezvények, kiállítások remek vendégélmény emelő aktivitása lehet.

Tartalomfejlesztő csapatunk segítségével egyedi tartalom fejlesztési szolgáltatást is végzünk, kérje ezzel kapcsolatos ötleteinket, javaslatainkat. Dedikált projekt managerünk személyesen áll az Ön rendelkezésére is.

VR szemüveg bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunk keretében az alábbi eszközök közül választhat:

- Oculus Rift VR szemüveg

- Oculus Go VR szemüveg

- Samsung Gear VR szemüveg

- HTC VIVE VR szemüveg

- HTC VIVE wireless VR szemüveg

Bővebb információ VR szemüveg bérlés, bérbeadás, kölcsönzés szolgáltatásunkkal kapcsolatban az alábbi linken érhető el:

https://www.rentit.hu/hu-HU/eszkozeink/vr-szemuveg-berles-virtualis-valosag.rentit


Hasonló termékkategória:

- Micorosft HoloLens


A rentiT-nál folyamatosan vizsgáljuk,  mely technológiák érettek meg arra, hogy érdekes rendezvény elemként, aktivitásként ajánljuk ügyfeleinknek. 


A holografikus megjelenítés egyik módja, és a kiterjesztett valóság (Augmented Reality) egyik alkalmazási területének ötvözeteként a Microsoft HoloLens kiváló választás lehet, annak érdekében hogy a rendezvény vendégei ízelítőt kapjanak és kipróbálhassanak  jövőbemutató megoldásokat. 

Az alkalmazott technológiát még  közelebb hozhatja vendégeihez,  amennyiben az valamilyen formában kapcsolódik az adott rendezvény tematikájához.  A rentiT saját fejlesztő csapata  egyedi, testreszabott - kifejezetten rendezvényekre szánt - szoftverek, alkalmazások fejlesztésévelaz Ön rendezvényének színvonalát is hivatott emelni. 


Az Ön számára dedikált project managereink személyes konzultációk során segítik  Önnek is teljeskörűen  kidolgozni az ötletet, témát és kiválasztani a legmegfelelőbb  megoldást,  eszközt és szofvert. Továbbá az Ön számára dedikált project managereink teljeskörű támogatást nyújtanak  a rendezvény utókövetése során is segítve a kapott visszajelzések kiértékelését és ezek ismeretében javaslatokat tesznek segítendő az Ön  soron következő rendezvényének szervezését. 


Kérje díjmentes személyes konzultációnkat, ahol személyesen próbálhatja ki a fent említett technológiát (HoloLens) is, és ismerje meg a rentiT - HoloLens bérlés és tartalom fejlesztés fejlesztés szolgáltatásában rejlő lehetőségeket.
Nov
25

Cégünk kiemelt figyelmet szentel - IT eszközbérleti szolgáltatásai melett - a kifejezetten rendezvényekkel kapcsolatos szoftverfejlesztésnek.
 
Rendezvény szoftverfejlesztés kompetenciánk széles skálán mozog. A rendezvény beléptető rendszerektől kezdődően a touchscreen és iPad fejlesztéseken át a gesztusvezérelt és VR (virtuális valóság) megoldásokig nyújtunk teljeskörű szolgáltatásokat.
 
Többéves tapasztalattal rendelkezünk a konferencia interaktivitás és konferencia szoftverek, az egyedi üzeneteket közvetítő stand aktivitás és különböző infotainment fejlesztés terén.
Szívesen ötvözünk analóg szórakoztató aktivitásokat informatikára épülő digitális megoldásokkal, melyek segítségével egyedi kommunikációt, élményt, tartalmat - akár játékot, és a tömegből mindenképpen kitűnő egyedi megjelenést tudunk biztosítani Önnek is.
 
Kérjen ajánlatot egyedi rendezvényszoftver fejlesztésre ügyfélszolgálatunkon.

Rendezvényekre bérelhető megoldásaink és bérelhető eszközeink sorát tovább bővítettük VR (virtuális valóság) aktivitásokkal és VR szemüvegekkel valamint kapcsolódó egyéb készülékekkel.
 
Szoftveres részlegünk egyedi VR tartalom fejlesztéssel áll ügyfeleink rendelkezésére.
 
Bővebb információ bérelhető VR aktivitásainkkal kapcsolatban:
https://www.rentit.hu/hu-HU/megoldasaink/virtualis-valosag-rendezveny-aktivitas.rentit
 
Bérelhető VR szemüveg kínálatunk:
https://www.rentit.hu/hu-HU/eszkozeink/vr-szemuveg-berles-virtualis-valosag.rentit
 

Bérelhető eszközparkunk folyamatos bővítésével tudjuk garantálni, hogy ügyfeleink minőségben és mennyiségben is egyedülálló szolgáltatást találjanak cégünknél.
 
A mintegy 1000 darabos bérelhető iPad flottánknak köszönhetően a legmagasabb követelményeknek is megfelelő szolgáltatást tudunk nyújtani. Bérelhető iPad készülékek mellé infrastruktúra (hálózat és Wifi) szolgáltatást is nyújtunk, azaz nagy teljesítményű, minőségi, alkalmi jelleggel létesített internet és Wifi szolgáltatással tesszük teljessé szolgáltatásunkat.
 
Tekintse meg bérelhető iPad választékunkat az alábbi linken:
http://www.rentit.hu/hu-HU/eszkozeink/ipad-tablet.rentit
 
Az általunk fejlesztett interaktív konferencia rendszer -  bérelhető iPad parkunkhoz - kedvezményesen vehető igénybe.